Arata toate articolele

Acum, la final de an, la finalul primului an în care am fost tată, un an în care am fost şomer dar am muncit mai mult decât în mulţi ani de până acum, un an ciudat din multe puncte de vedere, în care am pierdut artişti dragi, regizori enormi, dar am mai câştigat… (chiar, oare ce am câştigat…? ah, da, experienţă!), se spune că e momentul să facem bilanţul…! Şi să ne propunem ţeluri pentru anul care urmează a se iţi de după crengile brazilor împodobiţi în căminele noastre.

Însă nu am să povestesc aici ce am izbândit în acest an şi nici ce vreau să fac anul viitor, ci vreau doar să urez tuturor de bine! De căldură sufletească! Şi de bunătate! Că poate unii nu sunt capabili de dragoste adevărată, dar de bunătate chiar şi un criminal dezaxat poate da dovadă…! (Nu ca ar fi cazuri de acest gen între cei care vor citi acest mic post…) Vreau foarte tare să ne iubim mai mult! Să fim mai buni unii cu alţii! Să ne ajutăm mai tare! Să fim şi noi o naţie de oameni care se înţeleg! Şi care nu se bucură doar de răul altuia! Să ne iubim aproapele! Am atâtea gânduri bune pentru voi că sigur nu am loc  şi…gigabyţi să le spun acum pe toate. Dar e bine să mai păstrez şi pentru după Sărbători!

Vă îmbrăţişez pe toţi şi vă urez sănătate şi noroc (căci nu-i aşa, sănătoşi erau şi cei de pe Titanic…!), să aveţi şansa de a împărtăşi toate bucuriile şi izbânzile voastre cu cei dragi şi iubiţi, pe care să-i aveţi mereu alături, să munciţi la toate proiectele pe care vi le doriţi şi să aveţi şi satisfacţia lor, să vă fie munca recunoscută şi apreciată la valoarea ei!

La mulţi ani!