Ce ne facem cu artistii astia?

Arata toate articolele

Discutăm, vedem cazuri, ne înfuriem, ne înverşunăm, şi…din păcate nimeni nu ne aude! De ceva vreme, în lumea artistică (teatrală) mai ales a Bucureştiului, fierbe o dorinţă furibundă de a ajuta un coleg. Un actor şi regizor, Mircea Anca, se confruntă de ceva vreme cu o boala cumplită: leucemia!!

Mircea Anca

Actorii au scris pe bloguri, pe facebook, se joacă spectacole în care toate încasările sunt donate pentru a ajuta acest tânăr şi talentat actor şi regizor să se opereze! Gesturi superbe au venit din partea multor colegi ai săi…

Dar unde sunt cei ce ar putea face diferenţa? Unde sunt cei care pierd din buzunar suma de 30000 euro (cât e necesar pentru operaţia lui Mircea) doar când strănută? De ce nu facem mereu emisiuni pe lângă aceşti „moguli” care fac gesturi caritabile doar dacă au o cameră de televiziune pe lângă ei, sau daca e legat de…fotbal!

Ce facem dragilor cu ţara asta care nu se mai interesează de nimic bun, de nimic frumos, care nu mai are nimic Sfânt, care nu e interesată decât de ştirile morbide de la ora 17:00 sau de ce a mai mâncat la masă un bogătan, cu ce s-a îmbrăcat şi pe cine a mai înjurat? Unde vrem să ajungem cu ţara asta? Simţiţi cred în rândurile astea deznădejdea care m-a cuprins (de mult timp) dar şi furia cazului de faţă, unde ne chinuim să strângem o suma care nici măcar nu e ceva fabulos!!!!

Cum putem face? Are cineva idei cum putem câştiga aceasta luptă? Cu indiferenţa? Şi cum îi putem co-interesa pe cei care cumpără poşete pentru iubitele lor care costa dublu cât operaţia lui Mircea?